Sporttop laten bedrukken

Alle gymwear bekijken
Naadloze sportkleding
Squat- en sweatproof
Perfecte pasvorm
Home » Sporttop laten bedrukken

Een sporttop laten bedrukken, dat is hoe je indruk maakt in de gym! Onze sporttops kunnen bedrukt worden met jouw favoriete uitdrukking of kreet, of jouw bijnaam. Zo onderscheid je je van de rest en ga je vol vertrouwen de sportschool in. Je ziet er goed uit en laat je van je unieke kant zien. Wil je meer weten over een sporttop laten bedrukken? Lees dan verder en we vertellen je meer!

Gymwear

Wat kan ik op een sporttop laten bedrukken?

Je kunt een tekst bedrukken op onze sporttops. Je kan zelf kiezen hoe lang de tekst wordt, maar er zit wel een limiet aan karakters op. Voorbeelden van leuke bedrukkingen zijn namen, bijnamen, of misschien je favo slang woordje waarmee jij je onderscheidt van de rest. Ook een leuke naam van jouw sportgroep of whatsapp-groep doet het goed. You name it, we print it!

Sporttop laten bedrukken voor een vriendin

Op zoek naar een origineel cadeautje voor je beste vriendin, voor je dochter of iemand anders? Dit is een perfect cadeau voor de echte gymliefhebber. Maar ook een persoon die helemaal niet sport, maar wel van een mega comfy outfit houdt, kan dit absoluut waarderen. Een sporttop laten bedrukken voor een vriendin is origineel en je kan zelf bepalen wat je erop laat drukken. En we verzenden wereldwijd, dus heb je een vriendin in het buitenland? Dan kan je haar extra verrassen met dit unieke cadeau.

Schakel onze hulp in

Ga in onze webshop naar het product dat je wilt laten bedrukken. Kies dan de plaatsing van de tekst uit: wil je de bedrukking op de voorkant van de sporttop? Op de achterkant? Of misschien wil je een croptop bestellen met lange mouwen? In dat geval kun je de tekst ook op de mouw laten bedrukken! Kies dan het aantal karakters uit dat je nodig hebt voor jouw tekst. Je ziet dan meteen de meerprijs. In de orderbeschrijving zet je de tekst die je graag wilt zien. Easy, right? Bestel vandaag nog die leuke bedrukte sporttop in de webshop van Stylizh Gym Wear en wees origineel in de gym! 

Anderen bekeken ook:

Sportbra kopen | Gymwear dames kopen | Sport crop top kopen